Gepubliceerd auteur worden staat bij veel mensen op hun verlanglijst, alsof het een item op het boodschappenbriefje van de supermarkt is. Een boek schrijven is namelijk een stuk makkelijker gezegd dan gedaan. 

 

Er zijn mensen die vooral zeggen dat ze een boek willen schrijven, maar die nog geen letter op papier zetten.

Er zijn mensen die al zo’n twaalf keer aan hun voorwoord of eerste hoofdstuk zijn begonnen, maar die steeds stoppen omdat ze zich afvragen of het wel goed genoeg is.

Er zijn mensen die daadwerkelijk een manuscript geschreven hebben, maar bij het teruglezen van hun eigen werk toch besluiten dat het niet waardig genoeg is om het met iemand te delen.

En er zijn mensen die een geweldig idee hebben en graag een boek willen schrijven, maar niet zo goed weten waar ze precies moeten beginnen.

 

Voor al die mensen is er de Auteur Academie. Een plek die je helpt om werk te maken van jouw ideeën. Een plek om met andere aspiranten en debutanten te sparren over jouw toekomstige boek. Een plek die eruit haalt wat erin zit!

Meer informatie? Download dan de flyer!

Recensies

Marc Oonk

Samen met Marthe schreef ik het boek DNA van Ontwikkeling. Althans.... het schrijfwerk was van Marthe, de input kwam van mij. Ik kijk met een uitstekend gevoel terug op deze samenwerking. Met een duidelijk ritme en toch ongedwongen toewerken naar een specifieke datum. De creativiteit van Marthe hielp mij enorm om een goede lijn aan te brengen in de verhalen die als rode draad door het hele boek terug te vinden waren. Marthe hielp de zaak concretiseren en vroeg door op belangrijke details. Mocht je 'een rugzak vol' ideeën, ervaringen, inzichten etc. hebben, hou het niet voor jezelf maar deel het met anderen. Een boek is dan een hele mooie manier om 'je legacy' te delen. Helemaal wanneer je dit samen met Marthe kunt doen. Dan komt het boek kwalitatief goed, fijn leesbaar én op tijd af, zonder dat je er 'tot over je oren' in zit.

Dennis van Miltenburg

Marthe is een uitstekende schrijfster. Ze heeft mij geholpen met, en begeleid in mijn Opleiding Holistic Movement Coach. Marthe is creatief, denkt mee, doet haar eigen onderzoek mbt de thema's en onderwerpen en voegt deze toe aan het geheel. Haar hoeveelheid kennis is gebaseerd op alle boeken die zij gelezen heeft en vrijwillig zal lezen in relatie tot jouw project. Tevens past ze haar schrijfstijl perfect aan op de behoeftes van zowel jou als de lezers.

De opleiding Holistic Movement Coach is gegroeid tot een geweldig product dankzij de hulp en input van Marthe. Daar ben ik zeer dankbaar voor.